Ben ik de enige die nu naar dat eten staat te loeren?

Waarom pakt niemand anders wat?

Zouden anderen ook zo veel aan eten denken?

Is er iets mis met mij?

Waarom zit ik nooit vol, ook als ik vol zit?

Bovenstaande vragen kunnen ontzettend eenzaam voelen. Het gevoel dat je de enige bent met een probleem is eenzaam… daarom kan het heel fijn zijn je verhaal te delen met mensen die je écht begrijpen! Die weten hoe je je voelt en zich herkennen in jouw gedachten. Een plek waar je geen schaamte hoeft te voelen en je jezelf kunt zijn. Klinkt dat fijn?

Vanaf maandag 10 april start er een nieuwe cursusgroep! Er zijn maximaal tien plekken beschikbaar, dus wees er snel bij om je plekje te claimen

Wat krijg je daarvoor terug?

  • Twaalf weken lang elke week een nieuw werkboek met nieuwe (verdiepende) opdrachten die je helpen van je eetbuien af te komen, je zelfverzekerder te voelen en meer zin aan je leven te geven.
  • Acht groepssessies waarin je met gelijkgestemden jouw ideeën, worstelingen en groei kunt bespreken. Het is een plek waarin je elkaar onvoorwaardelijk steunt en als je anderen onvoorwaardelijk kunt leren steunen, kun je jezelf onvoorwaardelijk leren steunen.
  • Twaalf meditaties gericht op lichaamsbewustzijn (dat is onder andere nodig om de signalen van je lichaam te herkennen), zelfliefde en stil worden. 
  • Je krijgt 20% korting op 1:1 coaching met mij. 1:1 coaching zit niet standaard in het pakket en is optioneel (wel aanbevolen!).

Waarom wil je dit absoluut niet missen?

  • Als jij worstelt met eetbuien, dan voel je waarschijnlijk veel schaamte. Schaamte over jezelf en je gedrag. Misschien vraag je je zelfs af of er iets mis met jou is. Er is absoluut niets mis met jou, het is niets meer dan een voorspelbaar patroon. In de eerste week leg ik daar alles al over uit en zul je een bepaalde zachtheid (compassie) naar jezelf toe gaan ervaren. Je komt erachter dat jouw lichaam heel goed werkt!
  • Je kunt alles zeggen, omdat de coaching of het nou individueel of in de groep is, een veilige plek is. Er wordt niet geoordeeld. Als je over een ander oordeelt, oordeel je namelijk over jezelf, ook dit wordt in de cursus uitgelegd. 
  • Vanwege de groepscoaching (iets wat heel eng lijkt en waar je misschien op af wil haken) kom je erachter dat je niet de enige bent, dat je niet alleen bent. Je komt erachter dat je jouw gedachten niet zo serieus hoeft te nemen, omdat het uitgekauwde en 100x gerecyclede patronen zijn die in je hoofd plaatsvinden. Je voelt je juist gesteund door de groepsenergie en daardoor groeit je zelfvertrouwen.
  • Je voelt je (h)erkend in al jouw gevoelens en gedachten. Daardoor ga je jezelf ook (h)erkennen en groeit je zelfliefde en eigenwaarde. 
  • Voor mij is het het belangrijkst is dat je je echt gehoord en begrepen voelt. Mensen die een gezonde relatie met eten hebben, die snappen vaak onze worstelingen niet. ‘Eet toch normaal’ of ‘waarom eet je nu dan ook weer een bak ijs’, zijn zinnen die heel pijnlijk en schadelijk voor ons zijn. 
  • En last but not least zul je uiteindelijk een leven vrij van dwanggedachten over eten kunnen lijden, eten wanneer je wil eten en stoppen wanneer je vol zit. Je zult je leven niet meer om maaltijden heen hoeven bouwen en gewoon lekker meevliegen op de stroom van het leven!

Kom op, stap uit de wachtkamer van je leven! Ga weer leven, maak jezelf los van je oude jij! Voel je vrij, gelukkig, zelfverzekerd!

Meld je snel aan voor de cursus van 10 april tot 26 juni! Laat je gegevens achter in het contact formulier en ik neem contact met je op voor meer informatie en mijn gratis e-book: “jouw pad naar zelfliefde!”