Boks clinics Den Haag

Heb jij altijd al willen leren boksen, maar durf je niet? Dan is dit jouw kans! We gaan je de techniek aanleren ‘from scratch’. Daarna kun je zelf lekker aan de slag en je overal voor bokslessen in gaan schrijven, zonder onzeker te zijn over je techniek!

Heb je al enkele bokslessen gehad en wil je je techniek graag verbeteren? Ook dan ben je op deze dag van harte welkom en op de juiste plek. Tijdens deze clinic wordt er intensief aan de techniek gewerkt en zul je 100% zeker met een betere techniek naar huis gaan.

We beloven een hartstikke gezellige dag met hard werken en veel lachen. Boksen is een ontzettend leuke manier om aan je kracht en conditie te werken, zonder dat je doorhebt dat je aan het trainen bent. Het voelt bijna als intensief spelen! De tijd zal in elk geval vliegen!

Inschrijven

Praktische informatie Boks clinic Den Haag

Wanneer: Zaterdag 30 maart
Waar: Westbroekpark in Scheveningen
Hoe laat: Van 12:00-15:30
Kosten: €45,- (incl. drankje, snack en huur handschoenen)
Kom je met z’n 2’en? Dan betalen jullie samen €80,- incl. handschoenen).

Wees er snel bij, want we hebben maar 12 plekken beschikbaar voor deze eerste clinic in Scheveningen!

Agenda

Zaterdag 30 maart – Westbroekpark scheveningen
Zaterdag 6 april – Kijkduin
Zaterdag 13 april – Rotterdam, Kralingse bos
Zondag 14 april – Wassenaar (start om 13:00)

Leonie

Een paar maanden geleden heb ik mijn grote vriend Bryan ingehuurd voor personal training. Bryan is super kritisch als het om mijn techniek gaat en dat vind ik fijn. Ook is hij ontzettend creatief in het verzinnen van oefeningen. Een personal trainer inhuren vind ik heel lastig, omdat ik erg kritisch ben. Zelf heb ik namelijk bepaalde ideeën over het geven van goede (fitness) trainingen. Omdat ik de deskundigheid van Bryan op het gebied van bokstrainingen vertrouw, heb ik besloten toch tien lessen af te nemen. Al heel gauw kwam ik erachter dat ik boksen héél erg leuk vind. Veel leuker dan fitness of crossfit. Ik merkte dat ik lekkerder in mijn vel ging zitten, meer energie kreeg en me zelfverzekerder voelde! Hier moest ik iets mee gaan doen. Bryan en ik hebben mijn kennis over trainingsleer en Bryans brede kennis en ervaring met boksen gecombineerd tot een super-kicke-boks clinic.

 

Bryan

Op 6-jarige ben ik begonnen met Thaiboksen. Na jarenlang hard trainen ben ik op mijn 19overgestapt naar Olympisch boksen. Het is me dan ook gelukt om de titel ‘Nederlands kampioen’ tweemaal te behalen! Momenteel sta ik onder contract bij het team van wereld kampioen Nieky Holzen in Helmond. Al 9 jaar geef ik met veel plezier trainingen. Een paar maanden geleden heb ik dan ook besloten om een carrière switch te maken van tandtechnicus tot bokstrainer. Een van de beste keuzes in mijn leven! Techniek is voor mij heel belangrijk, je kunt me een perfectionist noemen. Toch is er voor plezier in de trainingen ook veel ruimte. Schrijf je in voor de clinic en ik zal je laten zien hoe leuk boksen is!