Personal training 

Lekker buiten sporten zorgt voor een fitter lijf, dat weet je natuurlijk zelf ook wel. Alleen zit er tussen weten en doen vaak een drempel. Als personal trainer help ik je graag over die drempel heen. Nu klinkt een personal trainer al snel als iets voor de happy few. Niets is minder waar. Met mij op het strand, in het bos of bij jou thuis sporten is betaalbaar, flexibel en laagdrempelig. Samen maken we een plan, waar we samen voor gaan. Ieder doel is haalbaar. Doe jezelf en je lijf een plezier en volg nu een proefles (en ja, die is helemaal gratis).

Persoonlijke training

Samen stellen we een doel en gaan we werken aan jouw gezondheid. Denk bijvoorbeeld aan het verbeteren van je uithoudingsvermogen (conditie), kracht en lenigheid. Je merkt al gauw dat een training je veel energie en zelfvertrouwen geeft en dat is wat ik graag met je wil bereiken: de kwaliteit van leven verbetert en je zit lekkerder in je vel!

 

Kies jouw training

Voor iedereen geldt een andere aanpak en ik stem de trainingen hierop af. Het plan wordt voortdurend bijgesteld, omdat ik jou en je wensen steeds beter leer kennen. Dat is het voordeel van Personal Training.  Door zo veel mogelijk te variëren in oefeningen en materiaal, zorg ik ervoor dat iedere training weer een leuke uitdaging is.

Small group training

Personal Training samen met een partner? Goed idee! Naast het feit dat dit gezellig is, motiveer je elkaar om een gezamenlijk doel te behalen. De wensen van ieder individu in dit groepje worden in kaart gebracht.  Ondanks dat de training gebaseerd is op de wens van meerdere mensen, is de training zo opgesteld dat iedereen zijn persoonlijke doelen kan behalen.

Maximaal 5 personen.

Bedrijfsbootcamp

Lange dag achter je bureau? Begin of eindig de dag dan met een lekkere buiten training vlakbij je werklocatie. Je kunt je werkdag natuurlijk ook opbreken door in de lunchpauze te gaan trainen. De zuurstof zorgt voor creativiteit en daarbij is het een feit dat een gezonde levensstijl voor minder ziekteverzuim zorgt.

Samen met collega’s leuke oefeningen doen zorgt voor het afbouwen van stress en het opbouwen van een band met elkaar. Door de persoonlijke begeleiding is het mogelijk om op elk niveau mee te komen tijdens de les.

Stevige afwisselende oefeningen met een super enthousiaste trainer! Een aanrader! 👍💪

Patrick